СЛАДОЛЕДИ ХАГЕНДАЗ

devider

Häagen-Dazs е американска марка за сладолед, създадена от Рубен Матюс в Бронкс, Ню Йорк. Рубен Матюс промени света на сладоледа – използвайки само висококачествени и внимателно подбрани съставки, неговият богат, кадифен сладолед създаде своя собствена категория. С три прости аромати – ванилия, шоколад и кафе – през 1961 г. се ражда марката Häagen-Dazs. Философията на марката е проста – най-добрият сладолед се произвежда само от най-добрите съставки на света – от ванилията от Мадагаскар, макадамията от Хавай, до шоколада от Белгия и вярата, че всеки заслужава да изпита удоволствие, което е пълно и истинско, и това ни ръководи  във всичко, което правим. Във времето компанията запазва стриктната си политика да използва само истински и свежи продукти. В сладоледите Häagen-Dazs няма консерванти, изкуствени подсладители и оцветители. През 1961 г. Рубен държи да направи сладолед, с който би се гордял. Днес Häagen-Dazs с чест продължава неговото завещание, споделяйки със света това истинско удоволствие от сладоледено преживяване като никое друго.
ИЗИДА е официален ексклузивен дистрибутор на сладоледи ХАГЕНДАЗ за БЪЛГАРИЯ.

ВЗЕМЕТЕ СИ СЛАДОЛЕД ХАГЕНДАЗ ОТ ФРИЗЕРИТЕ НА ИЗИДА.

Sticks HaagenDazs
Häagen-Dazs лого

– ICE CREAM BAR –

  • MACADAMIA NUT BRITTLE – отдайте се на този луксозен ванилов сладолед, комбиниран с крехки хрупкави парченца от макадамия, обвит в белгийски шоколад – перфектно удоволствие.
  • MANGO & RASPBERRY – нашият сладолед от манго и малини, обвит с глазура от белгийски шоколад е освежаващ и същевременно вкусно кремообразен, идеалната комбинация.
  • CHOCOLATE CHOC ALMOND – направен с истинско белгийско какао, комбинирано със спираловидни шоколадови парченца, обвити с глазура от белгийски шоколад и хрупкави бадеми.
Cups HaagenDazs
Häagen-Dazs лого

– ICE CREAM –

  • STRAWBERRY CHEESECAKE – отдайте се на нашият сладолед Ягодов чийзкейк с хрупкави парченца бисквитки и разливащи се спирали от ягодов сос, комбиниран с нашия забележителен сладоледен чийзкейк.
  • MACADAMIA NUT BRITTLE – опитайте този луксозен ванилов сладолед, комбиниран с крехки хрупкави парченца от макадамия – перфектното удоволствие.
  • MANGO & RASPBERRY – нашият сладолед от манго и малини е освежаващ и същевременно вкусно кремообразен, идеалната комбинация.
  • BELGIAN CHOCOLATE – смесихме нашият наситен сладолед с белгийски шоколад и го поръсихме с шоколадови пръчици.