лого Изида

СМЕТАНОВ СЛАДОЛЕД ИЗИДА

devider

ИЗИДА ООД е създадена през 1991 година и от тогава до сега основната дейност на фирмата е производство на сладолед. Нашата цел е да направим марката ИЗИДА символ на най-вкусния, желан, достъпен и обичан сладолед. Постигаме го чрез постоянно инвестиране в качеството, технологиите и влагайки много любов. С всяка изминала година разширяваме асортимента, стремейки се да задоволим вкуса на нарастващия брой клиенти на ИЗИДА.
Производствената си дейност фирмата осъществява в гр. Добрич. Фабриката е изградена и оборудвана изцяло според европейските изисквания за качество и контрол на храните. През 2014 година ИЗИДА преминa успешeн одит по международния стандарт за определяне на изискванията за качество и безопасност на храните IFS FOOD.
Наша съпътстваща дейност е отдаване под наем на сухи и хладилни складове, пълно складово обслужване и логистични услуги в градовете Добрич, София, Пловдив, Бургас, Ловеч и Сливен. Извършваме също и специализирани хладилни транспортни услуги.
През 1999 година основахме Тенис клуб „ИЗИДА“, който от 2000 година е член на БФТ. Клубът разполага със закрити и открити тенис кортове, футболно игрище и СПА възстановителен център. Тенис кортовете са домакин на международни тенис турнири. Разбирайки голямото значение на спорта за здравето на хората, ИЗИДА е активен спонсор на редица спортни състезания в регионален и национален мащаб.
През 2009 година беше построен ПАРК ХОТЕЛ ИЗИДА – изискан и стилен, предлагащ прекрасни условия за добро прекарване и забавления на гости на града, спортисти, любители на природата, търсещи тук красотата и свежия въздух в условията на градската среда.

ИЗИДА

любимият сладолед

ЗА НАШИЯ

СЛАДОЛЕД

САМО НАЙ-ДОБРИТЕ СЪСТАВКИ

Ние полагаме голяма грижа и внимание при подготовка на продуктите за производство на най-вкусния сладолед.

 • Избираме най-доброкачествените млечни продукти, за да бъде нашият сладолед от най-високо качество.

 • Подбираме подходящите аромати, за да имат нашите сладоледи неповторим вкус.

 • Хрупкавите вафлени фунийки са винаги прясно изпечени и приготвени по италианска рецепта.

 • Винаги използваме прясно изпечени и висококачествени зърна кафе, което приготвяме на професионални еспресо кафемашини и влагаме в единствия по рода си сладолед с кафе.

 • Всяка бисквитка, всяка изпечена ядка, всяко парченце шоколад получават своето място в нашият сладолед след щателен качествен контрол.

КАК ПРАВИМ НАЙ-ДОБРИЯ СЛАДОЛЕД

Неустоимите сладоледи Изида се произвеждат в модерна фабрика, с най-голямо внимание към детайлите.

 • Първо, ние смесваме съставките и ги подготвяме за пастьоризация.

 • След това млечната смес преминава през цикъл на хомогенизация и пастьоризация при 85ºС – това гарантира отлично смесване и равномерно разпределение на съставките.

 • Така приготвената смес преминава в съдове за зреене при температура от 5ºС за не по-малко от дванадесет часа.

 • За постигане на гладък и кремообразен състав на сладоледа, сместа се замразява от фризери до -5ºС и се подава на дозиращите машини.

 • Един от най-важните етапи е шоковото замразяване на сладоледа. Процесът е с продължителност около два часа при температура от -40ºС. По този начин запазваме финната структура на сладоледа.

 • За да запазим високото качество, най-строго контролираме съхраняването и превоза на нашите продукти да става при температура не по-висока от -20ºС.

ИЗИДА

основана 1991 година

НАШАТА ИСТОРИЯ
devider

1991

НАЧАЛОТО

ИЗИДА започва производството на сладолед в далечната 1991 година като малък семеен бизнес.
Сладоледът е изработван по стара семейна рецепта с естествени суровини.
Благодарение на високото си качество и автентичен вкус, сладоледът с марка ИЗИДА бързо придобива популярност и става любимо лакомство за малки и големи.

1999

ТЕНИС КЛУБ „ИЗИДА“

През 1999 година основахме Тенис клуб „ИЗИДА“, който от 2000 година е член на БФТ. Клубът разполага със закрити и открити тенис кортове, футболно игрище и СПА възстановителен център.

2005

НОВА ФАБРИКА

През 2005 година се построи нова фабрика.
Увеличи се асортиментът на произвеждания сладолед.
Създадоха се нови работни места.
Продължи разширяването на дистрибуторската мрежа.

ВНЕДРЯВАНЕ НА НОВИ МАШИНИ

През 2005 год. беше извършено преоборудване с високопроизводителни италиански и датски машини за производство на сладолед.
Гамата от продукти се разшири с производството на сладоледи САНДВИЧ, БАНДИ, БОМБАСТИК, серията сладоледи ЕКСЕЛЕНС с добавени бисквитки и плодове.

2009

ПАРК ХОТЕЛ ИЗИДА

ПАРК ХОТЕЛ ИЗИДА е построен през есента на 2009 година. Хотелът работи целогодишно и отговаря на европейските стандарти за делуксови хотели.
Комплексът изящно се вписва в ландшафта на градски парк “Свети Георги” с обширни зелени площи, разнообразни дървесни видове и алеи за разходка.

2013

СЪТРУДНИЧЕСТВО С МАРС

От 2013 година ИЗИДА е официален ексклузивен дистрибутор на сладоледи МАРС за БЪЛГАРИЯ.

Go to Top