НАЧАЛО ЗА НАС СЛАДОЛЕДИТЕ ПАРК ХОТЕЛ "ИЗИДА" ЛОГИСТИЧНИ УСЛУГИ СПОРТ КОНТАКТИ
 

ЗА НАС

"ИЗИДА" ООД е създадена през 1991 година и от тогава до сега основната дейност на фирмата е производство на сладолед. Нашата цел е да направим марката “ИЗИДА” символ на най-вкусния, желан, досъпен и обичан сладолед. Постигаме го чрез постоянно инвестиране в качеството, технологиите и влагайки много любов… С всяка изминала година разширяваме асортиментната структура, стремейки се да задоволим вкуса на нарастващия брой клиенти на “ИЗИДА”.
Производствената си дейност фирмата осъществява в гр. Добрич. Цеховете са изградени и оборудвани изцяло според европейските изисквания за качество и контрол на храните.
Наша съпътстваща дейност е отдаване под наем на сухи и хладилни складове, пълно складово обслужване и логистични услуги в градовете Добрич, София, Пловдив и Бургас. Извършваме също и специализирани хладилни транспортни услуги.
През 1999 година основахме Тенис клуб “ИЗИДА”, който от 2000 година е член на БФТ. Клубът разполага със закрити и открити тенис кортове, футболно игрище и СПА възстановителен център.
През 2009 година беше построен Парк Хотел "ИЗИДА" - изискан и стилен, предлагащ прекрасни условия за добро прекарване и забавления на спортисти, бизнесмени, любители на природата, търсещи тук красотата и свежия въздух в условията на градската среда.

English                                                                                                          All rights reserved izida.bg 2007 web design valstudio.com